Een stoomcabine is bijna onmisbaar in de moderne, complete badkamer van nu. De badkamer is daarmee steeds meer een relaxruimte geworden. Hul uzelf in de warme nevelen van een cabine en ervaar het effect van een verkwikkend stoombad. Uw bloedsomloop wordt gestimuleerd, afvalstoffen worden afgevoerd en eventuele virussen of verkoudheden bestreden. Na een stoombad voelt u zich ook weer energiek en kunt u er weer tegenaan. Dit soort cabine kenmerkt zich door de relatief lage temperatuur i.c.m. de hoge luchtvochtigheidsgraad die in de cabine aanwezig is; deze bedraagt meer dan tachtig procent. Het inademen van deze vochtige lucht heeft een bijzondere werking; het verfrist namelijk het lichaam en geest en zorgt voor totale ontspanning.

Maatwerk stoomcabine

Bent u op zoek naar een maatwerk stoomcabine? Een die u helemaal afstemt op uw woning, wensen en smaak? Saunabouw Brabant is de saunabouwer die 100% maatwerk levert. We ontwerpen, bouwen en plaatsen alle cabines zelf. En omdat we elke cabine van A-Z in onze eigen werkplaats vervaardigen, heeft u een ongelimiteerde keuze aan materialen, vormgeving, accessoires etc. We maken gebruik van speciaal bewerkte materialen van de hoogste kwaliteit. Bij Saunabouw Brabant bent u dus verzekerd van een prachtige maatwerk cabine tegen een concurrerende prijs.

Stoomcabine kopen? Saunabouw Brabant!

Wilt u een stoomcabine kopen? Saunabouw Brabant biedt voor elke smaak een zo’n cabine. Helemaal samengesteld naar uw wensen en smaak. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cabine met bad of douchecabine? Van een standaard cabine tot een luxe uitvoering met geurdosering, kleurentherapie en ingebouwde muziekinstallatie. Bij Saunabouw Brabant nemen we graag de tijd voor u. Daarom is onze showroom van maandag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak geopend. We vragen u om van tevoren even contact op te nemen, zo kunnen we alle tijd voor u nemen. U kunt ondertussen in alle rust even rondneuzen in onze showroom om inspiratie op te doen.

Neem contact met ons op

Stoomcabine

1

De stoomcabine

Hul uzelf in de warme nevelen van een stoomcabine en ervaar het effect van een verkwikkend stoombad.

2

Hoge kwaliteit

Saunabouw Brabant is de saunabouwer die 100% maatwerk levert.

3

Stoomcabine voor een voordelige prijs

Bij Saunabouw Brabant bent u verzekerd van een prachtige maatwerk stoomcabine tegen een concurrerende prijs.

4

Wij helpen u graag!

Bij Saunabouw Brabant nemen we graag de tijd voor u.