Met een buitensauna haalt u een stukje wellness naar uw eigen achtertuin. Maar dan zonder de rompslomp die een wellnessresort of spa met zicht meebrengt. Geen gedoe met vervoer heen en terug, parkeren, uw waardevolle spullen opbergen, drukbezette sauna’s, handdoeken, badjassen en zwemkleding. Of de verbouwing binnen. Een prefab buitensauna is in een dag geplaatst! Toe aan ontspanning? Stap eenvoudig in uw eigen privé sauna en relax. Om uw privé wellness compleet te maken kunnen we de sauna prefab in uw tuin plaatsen of in een buitengebouw. Bijvoorbeeld onder een overkapping, in een stenen gebouw met authentieke rieten kap, of een traditionele houten tuinhuis of blokhut. Voor net dat beetje extra beleving. En wat dacht u van een koudwaterbad?

Maatwerk buitensauna

Een maatwerk buitensauna wordt helemaal op uw wensen afgestemd. Vaak heeft u de keuze uit een aantal opties qua afwerking, materialen en accessoires. Elke maatwerk sauna van Saunabouw Brabant wordt van A-Z in eigen werkplaats vervaardigd. U heeft dus een ongelimiteerde keuze. Speciaal bewerkte houtsoorten, persoonlijke interieurafwerking, verlichting, een speciale kachel, een geluidsinstallatie, een koudwaterbad of jacuzzi, u zegt het maar. Niets is te ons te gek. En omdat we alles zelf doen bepaalt u bovendien zelf de vormgeving en de plaatsing. Bij Saunabouw Brabant is een maatwerk buitensauna écht maatwerk.

Buitensauna kopen? Saunabouw Brabant!

Wilt u een buitensauna kopen? Kom dan zeker eens langs bij Saunabouw Brabant. Samen bespreken we uw wensen qua materialen, afmeting, accessoires en opties. Vervolgens tekenen we uw ideale sauna graag voor u uit. Zo krijgt u een goede indruk van het eindresultaat en kunt u eenvoudig details bespreken en aanpassen. Bij Saunabouw Brabant nemen we graag alle tijd voor u. We vragen u daarom om van tevoren even contact op nemen. Onze showroom is van maandag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak geopend. Zo kunt u in alle rust even rondneuzen om inspiratie op te doen en kunnen wij de tijd voor u nemen om tot de sauna van uw dromen te komen.

Neem contact met ons op

Buitensauna op maat

1

Rust en ontspanning

Met een buitensauna haalt u een stukje wellness naar uw eigen achtertuin.

2

Uw sauna

Een maatwerk buitensauna wordt helemaal op uw wensen afgestemd.

3

De klant bepaalt

U bepaalt zelf de vormgeving en de plaatsing.

4

In beeld brengen

Wij tekenen uw ideale sauna graag voor u uit. Zo krijgt u een goede indruk van het eindresultaat.