Droomt u ook wel eens over een design sauna? Die ene echte eye-catcher in uw woning. En die u bovendien heerlijk laat relaxen na een drukke dag. Kom dan zeker eens langs bij Saunabouw Brabant. Wij hebben ons in de loop der jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van maatwerk sauna’s. Wilt u net even wat meer design dan de traditionele sauna-look, bij Saunabouw Brabant is alles mogelijk! We denken graag met u mee om uw idee om te zetten in uw perfecte sauna. Elke sauna is uniek en wordt van A-Z gebouwd met de mooiste materialen, in onze eigen werkplaats.

Maatwerk design sauna

Een maatwerk design sauna is er een die helemaal afgestemd is op uw wensen. Bij Saunabouw Brabant bouwen we alle sauna’s zelf, in onze eigen werkplaats. Het grote voordeel hiervan is, dat u uw ideale sauna zelf samenstelt. U heeft keuze uit materialen, accessoires, vorm en uitstraling. U kiest niet uit een assortiment, u kiest wat u wilt. En dat resulteert in een maatwerk sauna als geen ander. Kies een persoonlijke binneninrichting, waar u heerlijk op kunt liggen en/of zitten. Mooie grote glaswanden waardoor u een breed en ruimtelijk uitzicht creëert. Design kachels die een heerlijke warmte afgeven maar er ook fantastisch uitzien. Al deze onderdelen worden door de vakmensen van Saunabouw Brabant perfect afgewerkt. Met hoogwaardige houtsoorten, staan we garant voor een persoonlijk kwaliteitsproduct.

Design sauna kopen? Saunabouw Brabant!

Wilt u een sauna kopen? We nodigen u van harte uit in onze showroom in Hapert. Hier kunt u in alle rust eens rondneuzen en inspiratie opdoen. Weet u al wat u wilt? Dan steken we de koppen bij elkaar om van uw idee uw droomsauna te maken. Van het ontwerp tot de plaatsing, bij Saunabouw Brabant wordt alles tot in detail afgewerkt. Om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat, tekenen we uw sauna graag voor u uit. Voor meer informatie of een afspraak vragen we u vriendelijk even contact op te nemen. We nemen graag de tijd voor u, daarom is onze showroom van maandag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak geopend.

Neem contact met ons op

Design sauna

1

Unieke sauna

Uw design sauna is uniek en wordt van A-Z gebouwd met de mooiste materialen, in onze eigen werkplaats.

2

De klant bepaalt

U kunt uw ideale design sauna zelf samenstellen.

3

Design sauna met een hoge kwaliteit

Met hoogwaardige houtsoorten, staan we garant voor een persoonlijk kwaliteitsproduct.

4

In beeld brengen

We tekenen uw sauna graag voor u uit, zodat u rustig alle details kunt bekijken en aanpassen naar uw smaak.