Een infraroodcabine wordt in de volksmond ook wel infraroodsauna genoemd. Het is echter geen traditionele sauna. De infrarood- of stralingswarmte wordt op een andere manier afgegeven. Doordat de warmte direct op het lichaam wordt geprojecteerd begint u sneller te zweten bij een lagere temperatuur. Dit is uitermate geschikt voor mensen op leeftijd, of met een aandoening aan de luchtwegen, gewrichten of spieren. Saunabouw Brabant adviseert daarom in veel gevallen om te kiezen voor een infraroodcabine op maat. Tal van aanpassingen zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van de voordelen van een infraroodcabine.

Maatwerk infraroodsauna

Een maatwerk infraroodsauna is volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Bij een maatwerk infraroodsauna gaat de directe straling dieper in het lichaam en dit heeft positieve invloeden op bijvoorbeeld pijnbestrijding. Mensen met artrose, spierpijn of gewrichtspijn hebben veel baat bij infrarood therapie. Ook sporters roemen de effecten van infrarood op hun lichaam en het herstel van blessures. Bovendien helpt de infraroodstraling bij het verminderen van verschillende huidaandoeningen als psoriasis, acné en eczeem. Bij Saunabouw Brabant wordt elke infraroodcabine van A-Z in onze eigen werkplaats ontworpen en gemaakt. U heeft een ongelimiteerde keuze in design, materialen, accessoires en vormgeving. Heeft u lichamelijke klachten of een aandoening, maar wel baat heeft bij infraroodtherapie? Persoonlijke aanpassingen garanderen een bijzonder gebruiksvriendelijke sauna voor elke gebruiker.

Infraroodcabine kopen? Saunabouw Brabant!

Overweegt u om een infraroodcabine te kopen? Kom dan zeker eens kijken bij Saunabouw Brabant. In onze showroom kunt u in alle rust even rondneuzen om inspiratie op te doen. Heeft u een idee hoe uw ideale infraroodcabine er uit moet komen te zien? Dan ontwerpen we hem samen aan de hand van uw wensen. We tekenen uw sauna graag voor u uit, zodat u rustig alle details kunt bekijken en aanpassen naar uw smaak. Bij Saunabouw Brabant nemen we graag de tijd voor u. onze showroom is daarom van maandag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak geopend. We vragen u dan ook om even contact op te nemen zodat we alle tijd voor u kunnen nemen.

Neem contact met ons op

Infraroodcabina op maat

1

Geschikt voor iedereen

Een infrarood sauna is uitermate geschikt voor mensen op leeftijd, of met een aandoening aan de luchtwegen, gewrichten of spieren.

2

Uw sauna

Een maatwerk infraroodsauna is volledig afgestemd op uw wensen en eisen.

3

Voordelen van een infrarood sauna

Infraroodstraling helpt bij het verminderen van verschillende huidaandoeningen als psoriasis, acné en eczeem.

4

In beeld brengen

We tekenen uw sauna graag voor u uit, zodat u rustig alle details kunt bekijken en aanpassen naar uw smaak.