Finse sauna’s worden vaak genoemd als de echte traditionele sauna. Omdat de sauna zijn oorsprong vond in Finland, echter eerder uit noodzaak dan intentie. Vroeger gebruikte men in Finland in het vuur verwarmde stenen om de woning gedurende de nacht te verwarmen. Na verloop van tijd is men er per ongeluk achter gekomen dat water op de stenen stoom creëert waardoor de temperatuur snel oploopt. De aanwezigen begonnen te zweten, met alle positieve gevolgen voor het lichaam van dien. En de sauna was geboren. De Finse sauna’s van nu kenmerken zich door veel hout, een hoge temperatuur en diverse lig-/zithoogten. Finse sauna’s kunnen perfect geïntegreerd worden in de privacy van uw eigen woning of tuin.

Maatwerk Finse sauna

Bent u op zoek naar een maatwerk Finse sauna? Saunabouw Brabant ontwerpt, bouwt en plaatst alle sauna’s zelf, helemaal afgestemd op uw wensen en smaak. Omdat we elke sauna van A-Z in onze eigen werkplaat vervaardigen, heeft u volledige keuzevrijheid op het gebied van materialen, afwerking, accessoires, vormgeving en plaatsing. U kunt kiezen voor een sauna binnen in huis in een daarvoor gereserveerde ruimte. Of een maatwerk buitensauna in uw eigen tuin.

Finse sauna kopen? Saunabouw Brabant!

Wilt u een Finse sauna kopen? Kom dan zeker eens kijken bij Saunabouw Brabant. In onze showroom kunt u rustig even rondneuzen en inspiratie opdoen. Heeft u een idee opgedaan hoe uw perfecte sauna er uit komt te zien? Dan bespreken we uw wensen en ontwerpen we samen de sauna van uw dromen. We tekenen het ontwerp graag voor u uit, zodat u alle details rustig kunt bekijken en aanpassen. Bij Saunabouw Brabant nemen we graag de tijd voor u. Onze showroom is daarom van maandag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak geopend. We vragen u om van tevoren even contact op te nemen, zo hebben we alle tijd voor u.

Neem contact met ons op

Finse sauna's

1

Geschikt voor iedereen

Finse sauna’s kunnen perfect geïntegreerd worden in de privacy van uw eigen woning of tuin.

2

Uw sauna

Saunabouw Brabant ontwerpt, bouwt en plaatst alle sauna’s zelf, helemaal afgestemd op uw wensen en smaak.

3

Uw keuze

U heeft volledige keuzevrijheid op het gebied van materialen, afwerking, accessoires, vormgeving en plaatsing.

4

In beeld brengen

We tekenen uw sauna graag voor u uit, zodat u rustig alle details kunt bekijken en aanpassen naar uw smaak.