Combinatie Sauna-Infraroodcabine op maat Amsterdam

Wilt u graag een infraroodcabine én een sauna in een? Deze infraroodcabine met hoge kwaliteit infraroodlampen heeft tevens een saunakachel. Hierdoor is het mogelijk om deze cabine te gebruiken als sauna én als infraroodcabine. U kunt genieten van alle voordelen. De therapeutische werking van de infraroodlampen en het gevoel van wellness van de traditionele sauna.
Bij een infraroodsauna is de opwarmtijd vele malen sneller dan van een traditionele sauna. Ook kunt u de infrarood sauna al bij een lagere temperatuur gebruiken. Daarnaast hebben we de uitwerking van infrarood ondervonden voor spieren en herstel. De stralingswarmte dringt diep door in het lijf en helpt vermoeide spieren ontspannen en blessures sneller genezen. En de infrarood sauna heeft geen intense warmte en luchtvochtigheid waar een traditionele sauna om bekend staat.

De sauna bevindt zich in de kelder van een groot grachtenpand. Wij hebben de sauna geheel samengesteld naar de wensen van de architect. Ook hebben we alles op maat gemaakt, zelfs het profiel van de schroten is op maat gemaakt en ook de maatvoering van de banklatten. En dat kunt u ook terugzien in de belijning van de schroten met de banken.

Combinatie Sauna-Infraroodcabine Amsterdam

1

Wensen van de klant

Wij hebben de sauna geheel samengesteld naar de wensen van de architect.

2

Over deze combinatie

Deze infraroodcabine met hoge kwaliteit infraroodlampen heeft tevens een saunakachel.

3

Alles op maat

Saunabouw Brabant heeft alles op maat gemaakt.

4

Uw eigen Sauna-Infraroodcabine?

In onze Showroom in Hapert laten we u graag zien wat een maatwerk sauna volgens ons inhoudt.

Specificaties:

  • Houtsoort die we voor de wanden gebruikt hebben: Hemlock maatwerk schroot.
  • De saunabanken zijn uit Hemlock vervaardigd.
  • In de overgang van de wanden en het plafond bevindt zich een lichtlijn.
  • De infraroodsauna is uitgevoerd met 2 korte golf Philips Vitae full spectrum infraroodstralers, die zitten verwerkt in de wanden.
  • De saunacabine is uitgerust met een Huum Hive saunakachel.
  • De voorzijde van de saunacabine is geheel van glas met een glazen deur.
  • De buitenzijde is betegeld en de tegelwand loopt door met de saunawand.

Wilt u graag een binnen- of buitensauna helemaal op uw wensen afgestemd. Dan zit u bij ons goed want Saunabouw Brabant is gespecialiseerd in maatwerk sauna’s. Saunabouw Brabant doet veel meer dan alleen het plaatsen van sauna’s, want bijna alle projecten die we opleveren zijn volledig maatwerk en design. Een wellness ruimte thuis omschrijft ook veel beter wat we realiseren, en waar onze passie ligt.