Infraroodsauna buiten Eindhoven

Deze infraroodsauna liefhebbers uit Eindhoven hadden al een heerlijke jacuzzi in de tuin staan waar ze geregeld in plonzen om te ontspannen na een drukke of vermoeiende dag. Maar hoe fijn dat ook is, ze merkten wel dat een jacuzzi niet de voordelige effecten op een vermoeid lichaam heeft als een bezoek aan de sauna. Zeker een infrarood sauna, waarbij de infrarood straling diep doordringt en vermoeide of stijve spieren laat ontspannen. Na een oriëntatie online, hebben ze de website van Saunabouw Brabant gevonden en op hun gemak door de projecten gebladerd. Vooral de snelheid waarmee Saunabouw brabant een nieuwe sauna realiseert, en het feit dat ze volledig ontzorgt worden sprak hen erg aan. Zo gezegd, zo gedaan: ze planden een afspraak om in de showroom alle details te bespreken. De rest is ondertussen geschiedenis, en zoals de foto’s laten zien mag het resultaat er wezen!

Infraroodsauna Eindhoven

1

Rustig alles doorlopen

Na een oriëntatie online, hebben ze de website van Saunabouw Brabant gevonden en op hun gemak door de projecten gebladerd.

2

Een tevreden klant

Vooral de snelheid waarmee Saunabouw brabant een nieuwe sauna realiseert, en het feit dat ze volledig ontzorgt worden sprak hen erg aan.

3

Afspraak met de klant

Ze planden een afspraak om in de showroom alle details te bespreken.

4

Uw eigen infraroodsauna?

In onze Showroom in Hapert laten we u graag zien wat een maatwerk sauna volgens ons inhoudt.

Specificaties

Interieur

  • Voor de wanden en plafond hebben we speciaal abachi hout gebruikt.
  • De op maat gemaakte achterwand bestaat uit een strakke beplating in antraciet.
  • Ook de banken zijn uit speciaal abachi hout vervaardigd.
  • De banken zijn voorzien van een afgeronde voorlijst, voor extra ligcomfort. En uitgerust met geïntegreerde led verlichting.
  • Infraroodbanken zijn voorzien van bankafdichting en van een infraroodstraler voor de kuiten.
  • In de overgang van de achterwand naar het plafond is geïntegreerde led verlichting aangebracht, verstelbaar in kleur.
  • In totaal zijn er 5 korte golf Philips Vitae full spectrum infraroodstralers gemonteerd.

Exterieur

  • De strakke gevelbeplating in antraciet springt in het oog.
  • Aluminium kozijn met dubbel geïsoleerd veiligheidsglas.
  • Daklijst is in kleur afgewerkt.

Ook op zoek naar een infrarood sauna of sauna voor buiten? Een die helemaal op uw wensen en eisen is afgestemd? En een die bovendien in een dag geplaatst wordt, zodat u niet dagen in de rommel zit en zelfs dezelfde avond nog kunt genieten van een sauna thuis? Kom dan eens kijken bij ons in de showroom. We vragen u wel om van te voren even een afspraak te maken. Zo kunnen we alle tijd voor u nemen en het sauna design tot in de puntjes bespreken.