Infraroodcabine op maat tot in detail uitgewerkt

Deze infraroodcabine bewijst dat Saunabouw Brabant in elke gewenste ruimte een prachtige maatwerk sauna kan realiseren. Dus ook in een badkamer of doucheruimte met beperkte afmetingen. Dat houdt dus in dat we met minimale verbouwingswerkzaamheden een sauna thuis kunnen plaatsen. En daardoor tegen een zeer concurrerende prijs. Deze saunaliefhebbers uit Teteringen hadden al lang een sauna thuis, en bij voorkeur een op maat gemaakte infraroodcabine, hoog op het verlanglijstje staan. Toen ze, na uitgebreid rondgeneusd te hebben op onze website, contact opnamen hebben we meteen een afspraak ingepland.

Door de geringe ruimte in de badkamer ontstond er wel een uitdaging, toegegeven. Maar Saunabouw Brabant zou Saunabouw Brabant niet zijn als we ook daar geen oplossing voor hadden. Een compacte opzet van de infraroodcabine i.c.m. geringe inbouwdiepte resulteert in een stukje maatwerk waar we trots op zijn. Bovendien hebben we de cabine iets naar voren uitgebouwd, wat de inwendige ruimte ten goede komt. Thuis heerlijk genieten van ultieme luxe en ontspanning.

Infraroodcabine Teteringen

1

Wens van de klant

Deze saunaliefhebbers uit Teteringen hadden al lang een sauna hoog op het verlanglijstje staan.

2

Sauna overal

Deze infraroodcabine bewijst dat Saunabouw Brabant in elke gewenste ruimte een prachtige maatwerk sauna kan realiseren.

3

Denkwijze Saunabouw Brabant

Saunabouw Brabant heeft voor alles een oplossing.

4

Uw eigen infraroodcabine?

In onze Showroom in Hapert laten we u graag zien wat een maatwerk sauna volgens ons inhoudt.

Specificaties.

Interieur:

  • De wanden en het plafond zijn uitgevoerd in hoogwaardig thermo espen saunaschroot.
  • De saunabanken zijn uitgevoerd in thermo espen en voorzien van bankafdichting.
  • Onder de saunabanken hebben we in kleur verstelbare, geïntegreerde led-verlichting voorzien.
  • De saunabanken zijn voorzien van een afgeronde kant, voor extra comfort.
  • Cabine is voorzien van 4 korte-golf Philips Vitae full spectrum infraroodstralers, in de wanden 3 stuks en nog 1 bij de benen/kuiten.
  • Een geïntegreerd bedieningspaneel om de lampen naar wens te kunnen dimmen.
  • Ook de overgang van de achterwand naar het plafond hebben we voorzien van geïntegreerde led-verlichting die in kleur verstelbaar is.

Exterieur

  • De volledige buitenzijde is afgewerkt met een thermo espen lijst, en boven de cabine hebben we hoogwaardige thermo espen saunaschroot verwerkt.

Heeft u ook een ruimte waarin u graag een compacte sauna thuis zou willen? Neem dan zeker eens contact op. Saunabouw Brabant realiseert in elke ruimte een prachtige sauna op maat. We vragen u wel om van tevoren even een afspraak te maken. Zo kunnen we alle tijd voor u nemen en alle wensen tot in detail bespreken. We zien u graag in onze showroom in Hapert!