Design sauna en infraroodcabine op maat in één

Deze saunaliefhebbers uit Eindhoven waren al tijden op zoek naar een goede combinatie van de intense warmte van een traditionele sauna en diepe straling die een infraroodcabine biedt. Waar in een traditionele sauna de temperatuur op kan lopen tot wel 100 a 120 graden blijft de temperatuur in een infraroodcabine op een aangename 60 a 65 graden steken. Bovendien geven de infraroodstralers op een andere manier hun warmte af. De infraroodstraling dringt dieper door in de huid en spieren en heeft een positieve uitwerking op blessures en aandoeningen.

Na een gesprek bij Saunabouw Brabant gingen ze meteen overstag. De unieke combinatie van een design sauna en een infraroodcabine op maat, die we geheel naar wens uitgetekend hebben. En de schitterende voorbeelden die in de showroom te bezichtigen zijn zorgden ervoor dat we de sauna van hun dromen gerealiseerd hebben. Een die een echte blikvanger is in de ruimte. Met prachtige design elementen als de design kachel van Helo Rocher, de vitea full spectrum stralers en sfeerspots in het plafond.

Infraroodcabine Eindhoven

1

Zoektocht gelukt

Deze saunaliefhebbers uit Eindhoven waren al tijden op zoek naar een goede sauna.

2

Communicatie met de klant

Na een gesprek bij Saunabouw Brabant gingen ze meteen overstag.

3

Sauna in beeld

De unieke combinatie van een design sauna en een infraroodcabine op maat, die we geheel naar wens uitgetekend hebben.

4

Uw eigen infraroodcabine?

In onze Showroom in Hapert laten we u graag zien wat een maatwerk sauna volgens ons inhoudt.

Specificaties

Interieur sauna- infraroodcabine op maat:

  • Houtsoort wanden, plafond en banken: Abachi hout.
  • Afgeronde saunabanken met indirecte ledverlichting, verstelbaar in kleur. Onderbank bij glaszijde volledig doorlopend naar de vloer afgewerkt.
  • Los saunakrukje uitgevoerd in dezelfde stijl.
  • Infraroodcabine is voorzien van 3 korte golf Philips Vitea full spectrum infraroodstralers met geïntegreerd bedieningspaneel om de lampen naar wens te kunnen dimmen.
  • Design saunakachel van Helo Rocher.
  • Spotjes verwerkt in het plafond voor sfeervol lichtspel .
  • Uitgevoerd met een ruimtebesparende schuine hoek, waarin we tevens de deur verwerkt hebben.

Exterieur sauna- infraroodcabine op maat:

  • Buitenzijde afgewerkt met plaatmateriaal passende bij de ruimte en volledig afgelakt.

Wilt u meer informatie over uw perfecte design sauna en/of infraroodcabine op maat of overweegt u om zelf een sauna thuis aan te schaffen? Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. Bij Saunabouw Brabant nemen we graag de tijd voor u. Daarom zijn we maandag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak geopend. Zo kunt in alle rust rondneuzen en inspiratie opdoen. En wij kunnen alle tijd voor u nemen om samen tot uw ideale sauna op maat te komen, een die helemaal afgestemd is op uw wensen.