Design infrarood sauna in uw eigen badkamer

Deze liefhebbers van een design sauna uit Vught houden van een mooi design en een visueel aantrekkelijke details. Als het om de eigenschappen van de sauna zelf gaat, heeft de intense hitte en hoge luchtvochtigheid van een traditionele sauna niet altijd de voorkeur. Nadat we alle aspecten, voor- en nadelen en mogelijkheden van de diverse saunasoorten besproken hadden, kwamen we uit bij een combinatie. Een combi van een visueel aantrekkelijk design en de vele voordelen die een infrarood sauna biedt. Een op maat gemaakte design infrarood sauna dus. Een hele mond vol, maar we denken dat foto’s voor zich spreken.

Het eindproduct is een prachtige sauna, geplaatst in de bestaande badkamer. Een die ook nog eens de mogelijkheid biedt om bij een lagere temperatuur te genieten van alle gezondheidsvoordelen die een sauna biedt door de 4 geïntegreerde infraroodstralers. Deze infraroodstraling dringt dieper door in vermoeide of geblesseerde spieren en zorgt voor een sneller herstel en een ontspannen gevoel. Optimaal genieten in uw eigen woning dus. De plaatsing geschiedt bovendien veelal in één dag.

Design sauna Vught

1

Voor de klant

Deze saunaliefhebbers uit Vught houden van een mooi design en een visueel aantrekkelijke details.

2

Communicatie met de klant

Nadat we alle aspecten, voor- en nadelen en mogelijkheden van de diverse saunasoorten besproken hadden, kwamen we uit bij een combinatie.

3

Mooi eindresultaat

Het eindproduct is een prachtige sauna, geplaatst in de bestaande badkamer.

4

Uw eigen design sauna?

In onze Showroom in Hapert laten we u graag zien wat een maatwerk sauna volgens ons inhoudt.

Specificaties

Interieur design infrarood sauna:

  • Houtsoort wanden en plafond: Red Ceder. Red Ceder is bekend omdat het lekker ruikt, de geur die vele mensen met een bezoek aan de sauna associëren.
  • Boven- en onderbank gemaakt van Elzen hout met afgeronde kant voor extra comfort.
  • Bovenbank voorzien van geïntegreerde ledverlichting verstelbaar in kleur voor een sfeervol indirect lichtspel.
  • Onderbank loopt helemaal door tot de achterwand van de sauna voor een visueel ruimtelijk effect.
  • Voorzien van 4 korte golf Philips Vitea full spectrum infraroodstralers met geïntegreerd bedieningspaneel om de lampen naar wens te kunnen dimmen.
  • Compacte saunakachel van Sawotec Tower Wall. Deze keuze is gemaakt om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten zonder in te boeten op kwaliteit of design van de kachel.

Exterieur design infrarood sauna:

  • Buitenzijde afgewerkt met stucwerk en tegelwerk.

Heeft u interesse in een design infrarood sauna? Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. We zijn maandag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak geopend. Zo kunt in alle rust rondneuzen en inspiratie opdoen. En wij kunnen alle tijd voor u nemen om samen tot uw ideale sauna op maat te komen, een die helemaal afgestemd is op uw wensen.