Sauna op maat in de tuin

Onlangs hebben we in Moergestel deze prachtige buitensauna op maat geplaatst. In 1 dag welteverstaan! Een heerlijke manier om even te ontsnappen aan de drukte van alledag, met uitzicht op uw eigen tuin en daarna afkoelen op uw eigen terras. Dat dachten ook deze saunaliefhebbers uit Moergestel, net onder de rook van Tilburg. Voorafgaand aan de plaatsing hebben we in detail besproken hoe de sauna, bedoeld voor in de tuin, eruit moest komen te zien, welke materialen we gingen gebruiken en van welke luxe accessoires de buitensauna voorzien moest zijn.

Houdt u ook zo van de weldadige warmte die een bezoek aan de sauna u brengt? Het biedt meer dan enkel een positief effect op uw gezondheid, denk bijvoorbeeld aan stress verlagend, ontspannend voor de spieren en het effect op uw luchtwegen. Het is natuurlijk ook heerlijk ontspannen. Maar dan zonder het gedoe met handdoeken, badjassen en slippers. Een parkeerplek zoeken, omkleden en een kluisje huren. Met een privé sauna in de tuin is het genieten wanneer u maar wilt. Even een halfuurtje na een drukke werkdag of in het weekend na het sporten. Met een maatwerk sauna in de tuin van Saunabouw Brabant haalt u wellness naar uw eigen tuin. Onze sauna’s zijn goed geïsoleerd, zowel de wanden als het dak, en voorzien van dubbel veiligheidsglas om de energiekosten te minimaliseren. Bovendien doen wij het voorwerk in onze eigen werkplaats, waardoor we de buitensauna in 1 dag plaatsen!

Buitensauna Moergestel

1

Communicatie met de klant

Voorafgaand aan de plaatsing hebben we in detail besproken hoe de sauna eruit moest komen te zien.

2

Goede isolatie

Onze sauna’s zijn goed geïsoleerd.

3

Snelle levering

Wij doen al het voorwerk in onze eigen werkplaats, waardoor we de buitensauna in 1 dag plaatsen!

4

Uw eigen buitensauna?

In onze Showroom in Hapert laten we u graag zien wat een maatwerk sauna volgens ons inhoudt.

Specificaties

Interieur buitensauna:

  • Wanden, plafond en banken van hoogwaardig abachi hout vervaardigd.
  • Achterwand is voorzien van 2 rotswanden voor een robuuste look.
  • Comfortabele afgeronde saunabanken voorzien van indirecte led verlichting.
  • Met ingebouwde sterrenhemel in het plafond.
  • Hoge kwaliteit saunakachel van Helo Rocher.

Exterieur buitensauna:

  • Voorzien van panoramaraam over de gehele breedte voor een prachtig uitzicht.
  • Uitgevoerd met een vrijhangende overkapping.
  • Gevelbekleding in oude stijl, voor een traditionele look.

Wilt u meer weten over ons assortiment buitensauna’s? Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. We laten u graag zien wat de nagenoeg eindeloze mogelijkheden zijn om uw ideale sauna samen te stellen.