Buitensauna op maat in traditionele stijl

Onlangs hebben we in Beerse, vlakbij Turnhout, een prachtige buitensauna op maat opgeleverd. Deze saunaliefhebbers uit België droomden al tijden was een buitensauna die helemaal op hun wensen is afgestemd. Met een traditionele uitstraling en een rustieke look. De aangelegde tuin is al jaren een hobby en een voorwaarde was dat ze vanuit de sauna van de tuin konden genieten.

Prettig ontwerpen als de klant weet wat hij wil. In dit geval niet te veel poespas, een houtkachel, een traditionele uitstraling en een rustieke look. We zijn toen op zoek gegaan naar bijpassend saunaschroot voor de bekleding en een handgestookte houtkachel. Samen hebben we de afwerking van de sauna van A-Z met hen doorgenomen. Details hierin voor de traditionele “oude” look zijn bijvoorbeeld de afwerking van de saunabanken en de matzwarte kachelpijp. Vervolgens hebben we hun droom buitensauna geplaatst onder de bestaande overkapping, zodat het uitzicht prachtig op de tuin is gericht. De buitenzijde hebben we met robuuste oude planken afgewerkt. Naast de sauna hebben ze zelf een relax hoekje gemaakt.

Buitensauna Beerse

1

Dromen komen uit

Deze saunaliefhebbers uit België droomden al tijden was een buitensauna die helemaal op hun wensen is afgestemd.

2

Traditionele stijl

Niet te veel poespas, een houtkachel, een traditionele uitstraling en een rustieke look.

3

Communicatie met de klant

Samen met de klant hebben we de afwerking van de sauna van A-Z doorgenomen.

4

Uw eigen buitensauna?

In onze Showroom in Hapert laten we u graag zien wat een maatwerk sauna volgens ons inhoudt.

Specificaties

Interieur sauna:

  • Houtsoort wanden en plafond: geborsteld thermisch Espen.
  • Houtsoort saunabanken: thermisch Espen.
  • Saunabanken met geïntegreerde ledverlichting, verstelbaar in kleur. Tevens hebben we de saunabanken in oude stijl gemaakt.
  • Type saunakachel: Harvia, houtgestookt.
  • Voorzien van een panoramaraam met dubbel veiligheidsglas (dubbel glas voor een optimaal saunagevoel).
  • Plafond voorzien van een sterrenhemel twinkelend warm wit licht.

Exterieur sauna:

  • Buitenzijde is afgewerkt met robuuste oude planken.

Wilt u meer weten over deze buitensauna of overweegt u om zelf een buitensauna aan te schaffen? Neem contact met ons op voor een afspraak in onze showroom. Bij Saunabouw Brabant nemen we graag de tijd voor u. Daarom zijn we maandag t/m vrijdag uitsluitend op afspraak geopend. Zo kunt in alle rust rondneuzen en inspiratie opdoen. En wij kunnen alle tijd voor u nemen om samen tot uw ideale sauna op maat te komen, een die helemaal afgestemd is op uw wensen.